Bucket list to-do-liste: Din drømmeliste eller ønskeliste

MY GARAGE revisited: Luksusbil museum og shop

MY GARAGE er udstilling, værksted, garage, salgskontor. Et fællesskab for bilinteresserede, men også et åbent bilmuseum, der frit og kvit kan besøges af alle bilinteresserede. Henrik og jeg kiggede ind igen en mandag eftermiddag i maj.

På hjemmesiden skriver Anders Kirk Johansen, Chairman & Founder (oldebarn til Ole Kirk Christiansen, LEGOs grundlægger):

Siden jeg var barn, har biler været en stor del af mit liv. Jeg holder af mekanikken, eksklusiviteten, designet og de svimlende kræfter i store motorer. På mit landsted, Rohden, ved Stouby, har vi i mange år haft familiegarage og afholdt arrangementer på stedet for andre bilinteresserede. Det var her idéen til MY GARAGE udsprang.

My Garage befinder sig i Vejle, nærmere bestemt i Egetæppers gamle spinderihal. Det ville være en typisk lagerhal-bygning, hvis ikke det var for de formidable støbte tagkupler. I sommeren 2015 overtog A. K. Johansen bygningerne og MY GARAGE blev iværksat sammen med direktøren Lars Bjørnbak.

MY GARAGE revisited

Vi er på arbejde i området og kigger lige forbi. Stedet er blevet udvidet siden vi sidst var forbi. Der er flere afdelinger med henholdsvis luksusbiler, superbiler og veteranbiler. Der er meget at se på for bilinteresserede.

Fra forhallen med stor reception, merchandise shop og glasbure til salgssamtaler går vi først til venstre ind i ‘moderne biler’ og superbiler afdelingen. Her er blandt andet “bure”, hvor sensitive biler kan gå i hi om vinteren.

Fra hjemmesiden: “En specialbil kræver helt særlige rammer for at stå optimalt. Sikkerhed, luftfugtighed og temperatur er alle elementer, der har en indflydelse og påvirkning på opbevaringen af din bil. Hos Gentleman’s Garage sørger vi for alt det, så du i stedet kan have fokus på bilen, og hvor den næste tur skal gå til.”

En motorcykel beklædt med mink på blandt andet forskærm og tank. Tankevækkende.

Prisskilt på vej. Har du penge kan du få, har du ingen må du gå.

Sold. En eller anden var heldig.

En smuk  blå bil med engelsk flag “Solgt – til en glad kunde fra Danmark”.

En Lambo vækker altid opsigt. Også selvom den er parkeret i et hjørne et stykke fra centrum.

Dollargrin til under ½ million. Den er næsten ikke til at stå for.

Prisskilt på vej. Ærgerligt, for sent, vi er lige på vej ud af døren.

En god dag i billand.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bucket list to-do-liste: Din drømmeliste eller ønskeliste