Er du sund og rask? Ingen problemer? Ikke pille!

Ugen der gik 1 2022: Fra Costa del Sol til Mols

Ugen der gik 1 2022, fra 3.1.22. til 9.1.2022. Det nye års første uge. Den starter med 20-25 grader i Malaga og slutter med temperaturer omkring frysepunktet på Mols og i Aarhus. 

Ugen der gik 1 2022

Ugen starter i Malaga. Her har vi i en vens sommerhus holdt arbejdsferie (læsning, skrivning, tegning) og nytår samt bryllupsdag 1.1.

Costa del Sol Occidental er en comarca, traditionel region, navnet er afledt af udtrykket marca, “march, mark”, og co-, “sammen, i fællesskab”, i Andalusien, i det sydlige Spanien. En smal kyststribe på 802,7 km² afgrænset af cordillera Penibética mod nord og Middelhavet mod syd. Provinsen er Málaga med kommunerne Liste: Benahavís, Benalmádena, Casares, Estepona, Fuengirola, Manilva, Marbella, Mijas, Torremolinos. Indbyggertal : 529.496 (2018). Costa del Sol kysten har et fantastisk landskab; strande, klipper, flodmundinger, bugter og klitter. 

Vi fik arbejdet noget, men spist for lidt (sundt) og for sent og trænet … nul.

Måske er vi blevet mere udhvilede. I alle tilfælde sad vi flere gange i det varme udendørs boblebad, om aftenen mens vi kiggede op i stjernehimlen.

Uge 1 2022 Fra Costa del Sol til Mols Malaga og Rønde Marina Aagaard blogEfter en uge er det hjem igen. Fra Malaga til Tirstrup, hvor vi ankommer til tiden onsdag sen eftermiddag.

Hjemme igen. Inden for de næste 24 timer skal og bliver vi testede. Heldigvis negative tests. Vi var fem par i sommerhuset. Fire ud af fem testede negativt.

Smittetallet i Danmark er ca. 24.000, men heldigvis er antal indlæggelser næsten lige så lavt som tidligere.

Ugen går med forberedelse af foredrag og en enkelt facebook online præsentation af sundhedsfaktorer, SUND 2022 og KRAMSSSSSS, torsdag.

Igen gåture på golfbanen med Rex – og i Mols Bjerge Nationalpark. Ude godt, men hjemme bedst.

Besøg hos søster i ny lejlighed (efter separation og hurtigt hussalg) – og spisning af ret mange hjemmebagte kanelsnegle og Trivial Pursuit med forældre.

Nu er det nye år i gang.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du sund og rask? Ingen problemer? Ikke pille!