Vil du være slank? Drop de fandens slankekure!

Duften af ferie: Lugt, rejs og vær glad!

Af Marina Aagaard, MFT

Fantastisk gimmick for feriefans.
Fragrance flashback!

Æsken står stadig på min reol. Den er god nok. Duftprøverne dufter stadig.
Og som der står på æsken: Genoplev følelsen af ferie.

Duften af ferie

På feriemessen for nylig var jeg på Spies-standen (ikke sponsoreret indlæg!) og så deres seneste PR-tiltag. En sanseoplevelse: Dufte fra diverse destinationer; ud fra viden om, at dufte fremkalder minder.

En genial ide (der trak fulde huse).

Det fik mig til at tænke på, at jeg altid har været meget bevidst om de forskellige lugte, når jeg har været ud at rejse: Jeg har aktivt inhaleret ferieoplevelser. Og tænkt at i udlandet dufter alt meget mere end i Danmark.

Men. Gør det nu det? Efter at jeg tænkte mig om, så handler det nok mest om, at man er mere opmærksom på ferier. Nu er jeg i alle tilfælde blevet mere bevidst om de mange lugte (dufte) herhjemme. At være mere opmærksom og bruge alle sanser mere, også lugtesansen, i hverdagen; det er næsten som at være rejse.

Det er sandt …

Her Spies’ pressemeddelelse forud for messen:

SPIES GIVER DIG FERIEMINDER PÅ FLASKE
Pressemeddelelse. 13.2.2019

Spies har bygget et duftlaboratorie, der bliver parkeret på Spies’ stand under hele Ferie for Alle i dagene fra den 22. til den 24. februar i Herning.

Regn, slud og et massivt gråt tæppe over land og by. Vinteren får mange til at længes tilbage til ferien under varmere himmelstrøg. Har du svært ved at genkalde feriefølelsen, er der hjælp at hente, når Spies rykker ind med et duftlaboratorie på Nordens største rejsemesse, Ferie for Alle, i Herning fra den 22. til den 24. februar. Her vil et laboratorie genskabe ferieminderne ved hjælp af netop dufte.

Undersøgelser viser, at ferielykken forsvinder allerede to dage efter hjemkomst. På Ferie for Alle vil vi gerne give de besøgende mulighed for at genskabe og forlænge den gode feriefølelse. Sammen med dufteksperter har vi derfor bygget et duftlaboratorie, der på vores store stand kan genskabe danskernes unikke ferieminder gennem den rette sammensætning af dufte – også selv om det er længe siden de besøgende har været afsted, fortæller Spies’ marketingschef, Eva Lundgren.

Lugtesansen er den af vores sanser, der er bedst til at fremkalde minder, som ligger langt væk. – Dufte er derfor udgangspunktet i vort forsøg på at forlænge danskernes gode ferieoplevelse. Vi håber at rigtig mange har lyst til at komme forbi vores stand på Ferie for Alle og drømme sig et smut tilbage i tiden, siger Eva Lundgren, der på udstillingen vil indkapsle de dufte, der udgør essensen af vores unikke ferieminder.

På den måde kan vi for en kort stund vende tilbage til de øjeblikke, hvor bekymringer og gråvejr var langt væk, og hvor vi måske muligvis fik skabt minder for livet sammen med dem vi holder allermest af, forklarer Eva Lundgren.

I laboratoriet på Ferie for Alle i Herning fremstiller Spies’ dufteksperter med det samme et personligt duftkit, der er gratis. Man behøver ikke at have rejst med Spies for at få fremstillet sit duftkit.

Lugt, snus ind, og oplev mere.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du være slank? Drop de fandens slankekure!