Vandkur eller seks måltider eller hvad?

Ein smuttur: Designer Outlet shopping

Af Marina Aagaard, MFT

Karl Lagerfeld, Boss, Armani, Porsche Design. Michael Kors,
Escada: Tyske mærkevarer suppleret med flere internationale
som Under Armour, Converse. Nike, Superdry og G-Star Raw.

Karl_Lagerfeld_cap_Marina_Aagaard_blog_travelEr man interesseret i prisbillig designer shopping, er der en mulighed 1 time syd for grænsen (ved Sønderjylland, så især for jyder).

I forbindelse med en Ein Smuttur til Tyskland, var Henrik og jeg på vej fra Hamburg mod Flensburg.

Jeg har ikke på denne eller tidligere ture observeret, at der er store Designer Outlet skilte ved motorvejen, men min bedre halvdel er meget opmærksom, hvad angår gode handler. Så denne gang drejer vi fra og kører under 1 km, før vi ser et større butikslandskab, parkeringsområde og et stort parkeringshus.

Designer_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelPå trods af, at det er en grå og blæsende efterårsdag er hele parkeringsområdet besat med biler, så vi må over i parkeringshuset. Her er tænkt på det hele: Ekstra brede kvinde parkeringspladser (!) og en hel stak paraplyer, så man kan komme fra p-huset til butikkerne uden at blive gennemblødt. I dag er det dog heldigvis tørvejr; paraplyer og stiv kuling er en dårlig kombination.

Designer_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDenne afstikker er ifølge min mand kun en orienteringsrunde, for at se om denne shoppingby har noget interessant at byde på – til fornuftig pris. Det har den ifølge gode venner som, åbenbart har tippet min mand, men som han siger “kontrolle ist immer besser”. Så vi går en runde og inspicerer udvalgte butikker, tiden er ikke til en dybdegående undersøgelse.

Designer_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDesigner_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelOmrådet oser af tysk orden, både i gaderne og butikkerne. Alt er rent, pænt, overskueligt og indbydende. Det er ikke her man falder over skrald, street art eller avantgarde design.

De 120 butikker er dog ikke kedelige. Der er et rigt udvalg af lækre mærkevarer for shoppingfans i alle aldre. Selv fandt jeg nok af fristelser i både Boss, Porsche Design og Karl Lagerfeld butikken. Under Armour undlod jeg bevidst at gå ind i (denne gang), for at undgå at forkøbe mig i træningstøj, som jeg ifølge shopping-manden har for meget af i forvejen.

Designer_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDesigner_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDesigner_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travel Designer_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDesigner_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDesigner_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDer er ikke så mange på gaderne. Årsag: Det bidende kolde vejr. De fleste gemmer sig inde i butikkerne eller et af de seks spisesteder. Selv den overdækkede legeplads er næsten tom.

Designer_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDesigner_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDesigner_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDesigner_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelVar der noget spændende? Ja, mere end forventet.
Jeg holdt mig tilbage, selvom visse varer tiggede om at blive købt. I Karl Lagerfeld butikken var der lidt af hvert især i sort – og et kat og mus tema? Ikke lige mig, men hattene med ører som katte eller mus er sjove (top foto).

Designer_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelKøbte jeg ingenting? Jo! Selvom det ikke var meningen …
Vi var netop på vej hjem fra en weekendtur og ærlig talt så er min kæmpestore grønne Reebok sportstaske med hjul efter 20 års hyppig og hård brug blevet rimelig ramponeret. Så da vi spottede en Samsonite butik, gik vi ind, bare for at kigge.

Butikken puster liv i rejsedrømme med kufferter i alle størrelser inklusive smarte børnekufferter fra gulv til loft. Men kuffertkøb må vente: Vi har jo et par meget gamle (grimme) Samsonite kufferter som stadigvæk fungerer. Til gengæld fandt vi en flot 110 liters (sports) taske med lås og hjul.  Et kup til 1000 DKK i sammenligning med vanlige Samsonite priser. Alligevel gik vi ud igen med overvejelserne om ikke den grønne kunne holde lidt endnu. Men ved eftertanke “nej”. Da vi kom tilbage, sagde ekspedienten: Nå, der er I igen …

Designer_Outlet_Neumunster_Marina_Aagaard_blog_travelDet var et kort besøg, alligevel nåede vi at få en fornemmelse af, at man kan spare en del, måske 25-50 % på de fleste ting. Flere af butikkerne reklamerede i øvrigt med ekstra rabatter på udvalgte varer. Det er nok ikke sidste gang vi kigger forbi.

Læs mere:

Designer Outlet Neumünster

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Synes du indlæg er brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandkur eller seks måltider eller hvad?