Motivation? Citat: Det er fortid!

Motivation og mindset guldkorn: Igen?!

Af Marina Aagaard, MFT

Hvad tænker du om det?
Dine tanker, forestillinger, styrer dine handlinger.
Styrer du dine tanker eller styrer dine tanker dig?

Selvom at tænke positivt kan være lettere sagt end gjort, bør du – hvis det ikke allerede er naturligt – øve dig i et positivt mindset, positiv tænkningas soon as possible, i stedet for et negativt ditto. Seth Godin, amerikansk marketingekspert, siger det meget præcist – her er citat; et af hans korte blogindlæg oversat til dansk:

Motivation og mindset


Motivation og mindset

Nu igen?! (“Here we go again”)

Vi siger det alle til os selv. Spørgsmålet er: hvornår siger du det? Siger du det, når du bliver afvist, fejler, bliver panikslagen, overvældet eller alene? Eller siger du det, når du er optaget, vinder, ændrer ting og alting kører for dig? Fordi jo mere du øver denne følelse, desto oftere vil det ske. Vi får, hvad vi forventer. Og vi forventer, hvad vi får. Den letteste måde at ændre denne cyklus på, er at ændre den skala, du spiller efter. Hvis du bliver ved med at fejle med de store ting, er det værd at fintune vanen med at lykkes med de små ting først. Og hvis du finder dig selv i en trummerum, en ond cirkel af fejlen, gå væk fra den serie af projekter og find et nyt felt at så dine frø i.



Læs mere:

Seth Godin blog


Foto (Henrik Elstrup): Genbrug af foto fra april i år. Nu igen! Godt nok kun anden gang jeg gennemført et trappeløb. Foto skal ikke vise ekstrem-event, men symbolisere følelsen, man kan skabe ved små eller store sejre – ligesom man kan producere sejre: Måske ikke i form af medaljer, men formforbedring og gennemførelse af projekter.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Det er fortid!