Sundhedsprofil: Nem test og god grafik

Action, fails, sails, medal race SWC 2018 Aarhus

Af Marina Aagaard. Foto: Henrik Elstrup

Location: Aarhus Ø, Aarhus Bugt, Danmark.
Time: 30.7.-12.8.2018 (photos 10.08.2018)
Event: Hempel Sailing World Championships

Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogVoldsom vind, vilde bølger, super sejlbåde og seje sejlere. Fantastisk VM. Skøn dag.
Helikopter, drone, dommerbåde, bøjer, tall ships. Høj hastighed og kæntrede både.
Nacra, 49’r, Laser, Laser Radial: Bronze til danske Anne-Marie Rindom efter spændende sejlads.

Strong winds, crazy waves, super sailing boats, skilled sailors. Fantastic WC. Wonderful day.
Helicopter, drone, organizer boats, buoys, tall ships. High speed and capsized boats.
 Nacra, 49’r, Laser, Radial: Bronze for Danish Anne-Marie Rindom after exciting medal race.

Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogAnne-Marie Rindom – Denmark – Laser Radial (bronze)
“I had to be right after Paige and I had to have one boat between me and Sarah Douglas (CAN) and the same with Monika Mikkola (FIN). I had to take that opportunity to do everything I could to at least get a medal.

“Before the Championship, I was ready to go all in and win gold because I’ve had a good season and prepared a lot. But the final (qualifying race – race 10) didn’t go the way that I wanted, especially the last race. Pretty disappointing for me.

“The nickname the ‘Bulldozer’ came from the Rio Olympics, when I got disqualified in the third race and the day after that, there was a lot of wind. One of the Finn guys from the Danish team said to me that I should just go out there and be a bulldozer and just cross everybody, and I did that on the day and came first and third in the two races. That nickname stuck to me ever since.” (Photo above: victorious. Photo below: Not so glorious).

Sailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogSailing_World_Championships_Aarhus_Denmark_photo_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blogMan får lyst til at sejle.
Makes you wanna sail.

Læs mere:

Hempel Sailing World Championships

Visit Aarhus

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Synes du indlæg er brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundhedsprofil: Nem test og god grafik