Styrketræning udgangsstilling: Fødderne i skulderbredde eller hoftebredde?

Månedens foto: Blackcomb Glacier Ice Cave, Whistler, Canada

Af Marina Aagaard, MFT. Foto: Henrik Elstrup

Nogle dage – og fotos – er bare bedre end andre.

Ultimo januar, primo februar var jeg på skiferie i Canada. Den sidste ski-dag stod jeg sammen med fotografen, min bedre halvdel, på ski gennem tåge og sne (de hvide streger er faldende sne) og besøgte den lokale ishule.
Ikke kæmpestor, men kæmpeflot (kjempeflott, som de siger i Norge). Det syn vil jeg gerne dele med dig.

I dag fandt min mand på sit SD-kort dette foto, som nok bliver et af mine favoritfotos, fordi jeg er vild med huler, is og ishuler (bortset fra at jeg er fanget i en kluntet positur med et fjollet grin af glæde over at være i hulen).

Fortsat god (vinter) ferie.

Ingen kommentarer endnu

Hej. Synes du indlæg er brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrketræning udgangsstilling: Fødderne i skulderbredde eller hoftebredde?