Funktionel træning fundament: FMS og Functional Movement Screen

En GO dag i Tivoli: En cykelambassadør om el-cykler

Af Marina Aagaard, MFT. Fotos: Henrik Elstrup og Marina Aagaard.

TV2GO Godmorgen Danmark satte spot på el-cykler i dag. Baggrunden var en ny undersøgelse af el-cykler og sundhed. I studiet var værterne, en af forsøgspersonerne og undertegnede TaCyklen cykelambassadør.

TV2 GO har flere studier; det ene ligger i Tivoli, København. En fantastisk location.
Selve studiet ligger i Orangeriet. En smuk ottekantet bygning omgivet af træer.

Tivoli_Foto_Henrik_Elstrup_Marina_Aagaard_blog

I tv-studier er der altid hektisk aktivitet. Det ser roligt og afslappet ud på skærmen, men bag kulisserne farer kamera- og lydmænd, teknikere og assistenter rundt. Dagens stjerne i det fantastiske studie var – foruden sangeren og komponisten Anne Linnet som vi mødte på vejen ind – en el-cykel.

        

Når man er inviteret inden for, er der mange ting, man gerne vil fortælle om, men tiden er knap; i dag 6 minutter! Så i programmet nåede vi kun omkring highlights: At el-cykling rent faktisk “virker” og kan forbedre kondital og sundhed (i udsendelsen udtrykt ved bodyage, et “praktisk-teoretisk” begreb) – og er langt sundere for miljøet end fx bilkørsel.

Snart vil jeg fortælle meget mere om el-cykler.

Ingen kommentarer endnu

Hej. Synes du indlæg er brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Funktionel træning fundament: FMS og Functional Movement Screen