Skiferie med masser af skiløb: Canazei, Italien, Dolomiti Super Ski

Hverdagsproblem flowdiagram: Sig hej … eller ej?

Af Marina Aagaard, MFT

Et kendt dilemma. Man ser en person, man (tror man) kender. Siger man hej eller ej?

Naturligvis siger man altid hej. Hellere et hej for meget end et hej for lidt. Eller hvad?

hi_30a12a836d1e3b0b3e6d8e831f2e05cc

For år tilbage så jeg konditor-stjernen Mette Blomsterberg på et skihotel sydpå. Jeg kunne ikke huske, hvem hun var, for jeg ser ikke kage-tv, men kunne huske at jeg havde set ansigtet og det virkede meget bekendt. Jeg tænkte, at det måtte være en, jeg havde mødt på kursus. Jeg råbte højt hej og fik et hej igen … med et ret desorienteret ansigtsudtryk. Senere gik det op for mig, at det var en (u)kendt, jeg havde antastet, og jeg blev lidt flov …

Rigtig god søndag.

I ? flowcharts.

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skiferie med masser af skiløb: Canazei, Italien, Dolomiti Super Ski