Fitness guide: Bedste hjemmetræning udstyr

Anti mode blog post: Kan en plastikpose være en sød taske?

Af Marina Aagaard, MFT

En travl uge. På job her og der og alle vegne. En spændende uge: På farten rundt om i landet med sundhedsforedrag og -aktiviteter. Iklædt jakkesæt og pc-taske flere dage og en enkelt dag en event i skitøj og en ny plastikpose fyldt af remedier. 

På trods af at jeg ejer et par tasker (og ret mange træningstasker), har jeg næsten hele mit liv til daglig blot stoppet ting i en tilfældig plastikpose, som jeg har båret rundt på ved højlys dag. Meget mode-urigtigt for at sige det mildt (taske-brug bør være nytårsforsæt).

For det meste ser det ret trist ud, når man bærer sine ejendele rundt i brugte Brugsen plastikposer. For et stykke tid siden fik jeg dog i mit træningscenter én, synes jeg, meget sød plastikpose, som jeg ikke nænner at smide ud. Så aktuelt er den min nye “taske” …

Her går jeg med min 32 kg kettlebell …

bag_kb_img_1424-1w

Fed fredag.

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness guide: Bedste hjemmetræning udstyr