Er du her endnu? Vær taknemmelig!

Lokal Street Art: Ugelbølle Friskole skaber Makaber Kunst

Af Marina Aagaard, MFT

På en løbetur i min landsby spærrer jeg øjnene op. Først tænker jeg, “Hvad er det?” og tænker dernæst bare “Hvad?!” og tager derefter et snapshot med min iPhone. 

Kunst er sundt – der findes et koncept Kultur på Recept – men måske kan det også blive usundt? I alle tilfælde har denne måneds happening fra den lokale friskole skabt oprør; debat på den lokale facebook side og så vidt jeg husker blev der brugt ord som “dårlig smag”, “ubehageligt”, “upassende”, “skræmmende”, “upædagogisk” m.m.

Kunstnere ønsker at røre sit publikum, så her fik de lokale lærere og børn et ‘instant hit’.

Street art er jeg generelt vild med – og dette fangede blikket og opmærksomheden!
På den ene side synes jeg at det var fantastisk fundet på og godt gennemført. På den anden side er jeg tilbøjelig til at give forældrene ret. Lovlig makabert. Selv nåede jeg ikke at se installationen med en dukke dinglende fra et skilt, den blev vist fjernet straks …
og installationen ved flaskecontaineren (nederst) var også væk kort tid efter!

Først ser jeg dette …

ugelboelle_streetart_img_3408w

Lige i nærheden dette …

ugelboelle_streetart_img_3413w

Og længere nede i byen dette …

ugelboelle_streetart_us_w_img_3409

Så fik øjnene og hjernen også lidt motion i Ugelbølle …

Rigtig god weekend!

Ingen kommentarer endnu

Hej. Synes du indlæg er brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du her endnu? Vær taknemmelig!