Positivitet og trivsel: 3 Fundamentale Faktorer

Sæt turbo på effektiviteten: Ryd op og rens ud

Af Marina Aagaard, MFT

Ordnung muss sein. Et godt tysk udtryk, som betoner at der skal være orden.
I tråd med Simple living og Ryd op i dit rod, der har været trends i de senere år.

chaos german style 432264_10150594436904354_633984353_8734709_1514275943_n

Effektivitetsforskere har fundet, at man bliver 25 % mere effektiv, når man rydder op i sit kontor, på sit skrivebord, så der er orden i tingene (man kan formode at det kan overføres til hjem og privatliv). Det lyder logisk – det er lige mig – og man oplever, at det virker.

Orden giver overblik og overskud. Undgå at rodet sniger sig ind på dig: Ryd op nu.
1. Ryd bordet (> i arkiv eller i papirkurv). 2. Ryd (op i) mailbakken. 3. Arbejd effektivt.

Lad det aldrig gå så galt som her:

Marina_Kontor_Rod_IMG_0754 (00000002)Genius at work – or – A perfectionist’s worst nightmare.

Skriv en kommentar

  • CC

    Sjovt nok lige præcis hvad der er på undertegnedes agenda i disse dage. Her gælder det dog husrodet, der er vokset over hovedet, samt nogle udskiftninger i møblementet. Til dels på grund af nogle hektiske dage, men også på grund af et gammelt opmagsineringsproblem. Så nu skal problemet trækkes ud ved roden. Selvom selv de små skridt godt må give anledning til selvros (med reference til bogen “Dit rummelige selv; Ryd op – og opdag hvem du er” skrevet af Stepanhie Bennett Vogt). Jeg har endnu ikke læst bogen fra A-Z, men tager den af og til ned fra hylden, for at bladre lidt i den. Det inspirerede du mig så til med dit indlæg. Hver gang ser jeg bogen fra en ny vinkel. Jeg tænker at det skyldes, at jeg for hver gang står i en ny situation.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Positivitet og trivsel: 3 Fundamentale Faktorer