Fitness Musik Hit: March of Warriors

Morgenfoto Kalø Slotsruin Nationalpark Mols Bjerge

Af Marina Aagaard, MFT

0500 ud af fjerene og i bilen. Kun en kort køretur i dag. Ned ad gaden. Rundt om hjørnet. Ud og fejre 1. maj med rød solopgang og slentretur ved Kalø Slotsruin. 

Nationalpark Mols Bjerge er et yndet udflugtsmål for lokale, forbipasserende og turister fra nær og fjern i indland og udland. Men klokken 05:30 er der stille.
Her til morgen: En mand, en kvinde, en hund, os, – og fugle i flere størrelser.

Morgenfoto Henrik Elstrup foto Kalø TV2TV2 Vejret her til formiddag. Foto: Henrik Elstrup, ægtemand og deltids-fotograf.

En serie egne blandede snapshots fra en gåtur mellem 5:30 og 7:30 på en krystalklar, blikstille “forårsmorgen” med frost i luften, på vandet og i græsset.

IMG_5608-1Marina_Aagaard_blog_Nationalpark_Mols_BjergeIMG_2613IMG_5638-1IMG_5656-1IMG_2616 IMG_5666-1 IMG_5672-1 IMG_5684-1 IMG_5694-1IMG_5698-1-2Små papirstynde isflager flyder rundt i strandkanten og kaster skygger. Supersmukt.IMG_5710-1 IMG_5712-1Rimfrost på træpælene afslører at det har været frostvejr i nat. Hallo vejr, det er maj!IMG_5713-1 IMG_5714-1 IMG_5721-1På køreturen hjem igen kører vi et smut forbi Kalø Gods og Kalø Jagtslot, hvor blandt andre Aarhus Universitet holder til. Formålet er at tjekke outdoor fitness mulighederne i området med henblik på en lokal natur ‘bootcamp’.

Fang selv solopgangen:

Soltider

Følg min Blog HER og Instagram HER

6 kommentarer

  • Vildt flotte billeder i har taget fra Kalø Slotsruin. Jeg elsker selv stedet, det er som om at der altid er smukt der – uanset tidspunkt på året.

    mange tak for at minde mig om dette dejlige sted

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marina

      Hej Peter,
      Tusind tak for din superpositive kommentar. Den påskønner jeg.
      Er vild med navnet ‘Eventyrstyrelsen’ 😉
      DBH
      Marina

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow, sikke da nogle smukke billeder ! Det må motivere til at komme afsted om morgenen når man kan nyde så dejlige natur

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Looks and sounds wonderful.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness Musik Hit: March of Warriors