Kost, træning, ADL og PAL: Dit energiforbrug og behov

Dit hjerte. Din motor. Dit liv: The Heart Movement

Af Marina Aagaard, MFT

Hjertet er kroppens motor, det organ, der holder os i live. Men hver fjerde dansker dør af en hjerte-kar-sygdom, hvilket gør det til en af de hyppigste dødsårsager i Danmark, og hjertesygdomme kan ramme alle. Hjerteforeningen arbejder for et Danmark, hvor mennesker ikke dør unødvendigt af hjerte-kar-sygdom.
Gennem forskning og forebyggelse er det muligt at redde liv og Hjerteforeningens nye hjertepin støtter den vigtige kamp.
 

Hjertepin_2015_#støthjertet_#hjertepin_#hjerteforeningen

The Heart Movement

Er du med i The Heart Movement? Det er jeg. Hjerteforeningen har med Matas som samarbejdspartner fået designet en pin, der er formet som et rødt hjerte med et lille hvidt hjerte indeni. Den kan købes i Hjerteforeningens online shop og alle Matas’ butikker, hvor man i øvrigt også i samarbejde med Hjerteforeningen jævnligt tilbyder gratis blodtryksmåling.

Den rød-hvide hjerteformede pin er nikkelfri og kan anvendes som broche eller som detalje på en taske. Den hjerteformede pin kan købes fra mandag den 9. marts 2015. Prisen er 20 kr., og heraf går overskuddet på 16 kr. ubeskåret til Hjerteforeningens forskning og patientstøtte.

Ca. 430.000 danskere lever med en hjerte-kar-sygdom. Det kan betyde store problemer for mange af dem og deres familier. Hjerteforeningen kæmper for, at færre børn og voksne rammes af en hjerte-kar-sygdom, og at de overlevende kan leve et godt og trygt liv. Derfor håber Hjerteforeningen, at rigtig mange vil støtte kampen mod hjerte-kar-sygdomme. For eksempel ved at købe en hjertepin til sig selv eller sine.

TV-showet “Charlies Hjertegalla” lørdag den 28. marts 2015 kl. 21.00
samlede midler ind til bl.a. den livsvigtige forskning, som Hjerteforeningen står bag. I år er der særligt fokus på kvinder og børn med medfødte hjertefejl. Og på hjertestop og svage hjerter.

Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim er igen værter ved årets store indsamlingsshow. Her stiller en lang række kendte kunstnere som Johnny Logan, Anne Linnet, Alberte Winding, Peter Mygind og Sko/Torp op for den vigtige hjertesag.

Få mere information:

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen shop

Læs mere på www.hjerteforeningen.dk og på Facebook.
Læs mere om familier, der har haft hjertesygdom tæt inde på livet, og hvad Hjerteforeningens arbejde har betydet for dem.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kost, træning, ADL og PAL: Dit energiforbrug og behov