Fitness og Fitnessbøger på BogForum

Giv dit liv et serviceeftersyn – i dag

Af Marina Aagaard, MFT

På BogForum denne weekend holdt TV-lægen Peter Qvortrup Geisling for DR Lev Nu et meget velbesøgt, humoristisk og motiverende oplæg om at give sit liv et serviceeftersyn. En sund ide, som hermed gives videre.

Ud over sjove historier og billeder fra hans praksis og tv-udsendelser – og interviews med DR Lev Nu eksperter – havde Peter mange tankevækkende oplysninger og tips til publikum. Som han sagde, hvilket er sandt og værd at minde sig selv og andre om løbende: Dagens tip:

“Livet er en fantastisk gave og i modsætning til tv-programmer bliver livet ikke genudsendt, så vi skal passe rigtig godt på det liv, som vi har fået”.

I hans foredrag og interviewserien var første emne stress under overskriften “Du bliver, hvad du tænker”. Stress, der desværre er godt på vej til at blive den næste store folkesygdom, er ødelæggende for god livskvalitet.
Derfor var hans og ekspert psykolog Henrik Tingleffs råd blandt andre, at:

Man skal 1) blive bedre til at mærke efter hvordan man har det, 2) skrue ned for ambitionerne og 3) reducere sin ‘arbejdsbyrde’ med mindst 10-15 procent her og nu.

Det mentale er et akut indsatsområde, men også de andre KRAM områder Kost, Rygning, Alkohol og Motion tåler et servicetjek: Ud over stress handlede weekendens ‘serviceeftersyn’ foredrag og DR Lev Nu eksperternes råd om kost (at undgå at spise med følelserne), nem motion, familiesundhed, arbejdsglæde og livsglæde.

Lav dit eget serviceeftersyn i dag … og når du ikke det hele, så fortsæt i morgen.

BogForum_2014_Peter_Qvortrup_Geisling_og_Marina_AagaardPeter Qvortrup Geisling interviewer DR Lev Nu ‘motionsekspert’ Marina Aagaard om fitness og fisker – for sjov – efter om motion er for kedeligt … (foto: Henrik Elstrup).

Ingen kommentarer endnu

Hej. Synes du indlæg er brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness og Fitnessbøger på BogForum