Eltandbørste kontra manuel tandbørste: Det endelige opgør?

Kampagnen Knæk Cancer: Knæk danskernes folkesygdom kræft!

Kræft er en dansk folkesygdom, som alt, alt for mange danskere lider af, ifølge denne uges Knæk Cancer kampagne får hver 3. dansker kræft (link til nøjagtige tal her under), og skræmmende mange dør hvert år af sygdommen. Det vedrører stort set os alle, så kampagner som Knæk Cancer er værd at støtte. 

I hele denne uge har Knæk Cancer kampagnen rullet hen over skærmen på TV 2. Der har været sat fokus på kræft og der er blevet samlet penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. I de næste par dage rundes kampagnen af for i år med to store tv-shows (her under kampagnens pin, som kan købes flere steder).

blomsterpin-1235-370I dag fredag kl. 20 blænder TV 2 op for Vild med dans knækker cancer, hvor der ikke kun dystes om at være bedst på dansegulvet. Der vil være masser at underholdning, mulighed for at vinde præmier, og der bliver mulighed for at ringe ind til kendte danskere, der sidder klar i call centeret til at tage imod bidrag.

Lørdag kl. 20 kulminerer Knæk Cancer ugen med det store indsamlingsshow Knæk Cancer Live med 9 værter i spidsen for et stort show med indsamling, historier, underholdning med blandt andet Christopher og Barbara Moleko og flere præmier.

Man behøver dog ikke at se tv … Man kan også gå ind på hjemmesiden for Kræftens Bekæmpelse og støtte … og se hvad pengene bliver brugt til.

Kræftens bekæmpelse

Kræft i tal

Det går pengene til

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eltandbørste kontra manuel tandbørste: Det endelige opgør?